Technológia

NAJČISTEJŠIA

VODA

Voda je nevyhnutnou súčasťou Goral Vodky Master. Voda, ako vieme je jedinečným fenoménom – je médiom, ktoré je nositeľom informácií o kvalite prostredia, ktorým prechádza. V našej vode sa odráža sila, čistota, sviežosť a pramenitosť tatranských prameňov. Geologické výskumy prezrádzajú, že preteká kvartérnymi sedimentami zubereckého a bielopotockého súvrstvia. Voda prechádza dlhou cestou od Belianskych Tatier až do Ľubovnianskej kotliny, počas ktorej je obohacovaná o minerálne zloženie a je filtrovaná cez horniny, ktoré sa datujú do čias paleogénu a kvartéru.

NAJKVALITNEJŠIA

PŠENICA

Tajomstvo Goral Vodky Master spočíva v použití vysoko kvalitnej tvrdej pšenice a v úzkostlivom dodržiavaní predpísaného výrobného procesu. Špičkoví odborníci sa zhodujú v tom, že kvalitná vodka sa vyrába kontinuálnou destiláciou čistého pšeničného zákvasu, pričom teplota destilácie je taká nízka, aby výsledný produkt obsahoval podľa možnosti len etylalkohol a čo najmenej iných (tzv. vôňonosných) prímesí. Len vodka vyrábaná z kvalitnej pšenice má lahodnú jemnú chuť a v ústach zanecháva krásny korenisto – zamatový dojem.

7 – KOLÓNOVÁ

DESTILÁCIA

Dokonalý výrobný proces začína výberom najkvalitnejšej pšenice, z ktorej sa použitím 7- kolónovej destilácie vyrobí kvalitný lieh. Zušľachťuje sa špeciálnymi karborafinačnými procesmi zaručujúcimi hladkosť a jemnosť vo vzťahu k citlivým zmyslom.

7 – NÁSOBNÁ

FILTRÁCIA

Sedemnásobný systém mikrofiltrácie Goral Vodky Master využíva technologicky najvyspelejšie metódy priaznivo ovplyvňujúce jej kvalitatívne vlastnosti. Vodka sa filtruje cez špeciálnu zmes prírodných materiálov, ktorá jej zaručuje hladkosť a jemnosť. Tieto technologické operácie využívajú systém oxidácie etanolu kyslíkom z aktívneho uhlia, ktorého pohlcovacia schopnosť, rozvinutý povrch, doba a rýchlosť prietoku cez zložky prírodného kameňa zaručujú originalitu produktu.